Voor wie

Voor wie

Of je nu leidinggevende, communicatie- of marketingmedewerker, zzp-er, adviseur, wetenschapper of mkb-er bent, graag denk ik met je mee over de inzet van communicatiemiddelen, de visuele uitstraling ervan en het grafisch ontwerp. Aan de hand van de opdracht, de wensen, het budget en de deadline bespreken we de mogelijkheden.

Als opdrachtgever ben je uniek met jouw vraag, achtergrond, ervaring en deskundigheid.

Ik werk zowel voor grote als kleine bedrijven en zowel voor commerciële als niet-commerciële organisaties.
Ook varieert het werk van een eenmalig project tot een jarenlange relatie.

 


 

Wat opdrachtgevers zeggen

Vanaf het begin dat wij met Birgit samenwerken zijn we uitermate tevreden met de samenwerking. Haar professionaliteit, vakmanschap en sterke persoonlijke betrokkenheid zijn heerlijk. Al ruim 10 jaar werken we samen (vanaf de oprichting van ICM). En… wij wensen nog vele jaren zo door te gaan!

Erik Smithuis, oprichter en eigenaar ICM Opleidingen & Trainingen

 

Het is erg prettig samenwerken met Birgit: de ontwerpen die ze maakt sluiten altijd goed aan op de doelgroep en zijn fris en origineel. Daarnaast is Birgit flexibel en proactief en denkt goed mee met wat we nodig hebben. Het resultaat stelt nooit teleur!

Marieke van Essen, adviseur bij a-advies, adviesbureau arbeidsvoorwaarden en -verhoudingen

 

Birgit kennen wij als een betrouwbare en flexibele vormgeefster die altijd goed bereikbaar is. Birgit begrijpt goed wat wij nodig hebben en werkt snel en zorgvuldig.

Talje Dijkhuis, manager communicatie Onbeperkt Sportief
Rachel Richardson, medewerker communicatie Onbeperkt Sportief

 

In het verleden waren we bang om onze ontwerpen uit te besteden. Zou het wel zo worden, als we wilden? Die vrees is niet uitgekomen. In twee jaar hebben we grote stappen gezet. We hebben mailings, flyers, posters, presentaties en een professionele website. Je luistert goed naar wat we willen en de ontwerpen sluiten goed aan bij onze behoeften. Al met al zijn we heel blij met je! Het is een hele goed match.

Tom Zomer, medeoprichter en -eigenaar September Onderwijs

 

Birgit is flexibel en denkt actief met ons mee. Voor een kleine organisatie als de onze is dat heel prettig.
Birgit heeft veel ervaring en kan zich goed inleven in de specifieke wensen van de klant. Voor ons is het heel prettig met iemand te kunnen werken die creativiteit en nuchterheid met elkaar weet te verbinden.

Dos Engelaar, directeur Gehandicaptensport Nederland

 

Birgit is een heel goede grafisch ontwerper en meer dan dat! Het project, dat wij aan haar toevertrouwden (ontwerpen en bouwen van een website) heeft zij van het begin tot het eind begeleid. Birgit doet dat heel accuraat, snel en professioneel. Birgit heeft erg goede ideeën en zet deze om in prachtige ontwerpen. Wij zijn zeer tevreden over de mooie website die zij, samen met de webbouwer Hugo Tielen, voor NLmoves heeft gerealiseerd en komen voor volgende opdrachten graag bij haar terug.

Nynke de Ruigh, eigenaar sportschool NLmoves.com

 

Birgit heeft de huisstijl en website voor ons internationale congres ontworpen. We wilden iets met de Domtoren en statistiek. Ze heeft dit goed verwerkt in het ontwerp. De communicatie verliep soepel. Verzoekjes en wijzigingen werden snel uitgevoerd. Haar samenwerking met Samayo Webservice is prima.

dr. Jan van de Kassteele, RIVM, Local Organising Committee 36th Annual Conference of the International Society for Clinical Biostatistics

 

Birgit is echt geïnteresseerd en vraagt door. Daarna visualiseert ze je wensen en werk je samen met Birgit aan het ‘laten leven’ van je visuele identiteit. Birgit is creatief en dienstverlenend en ze bezit de ideale balans tussen eigen vakmanschap en flexibiliteit.

Geert-Jan Hendriks, adviseur Noormz (medezeggenschap)

 

Ik heb Birgit ervaren als iemand met een scherp oog voor detail. Daarnaast werkt ze zeer secuur en komt ze met verfrissende, nieuwe designideeën. Erg fijn om met Birgit samen te werken!

Pim Vincentie, online marketeer bij Epurple

 

Samenwerking met Birgit heb ik als zeer prettig ervaren. Ze luistert goed naar de behoefte en leeft zich in, in het onderwerp waar voor ze ontwerpt. Vooraf had ik een beeld hoe ik het wilde hebben. Met Birgit kon ik sparren of dit ook daadwerkelijk het gewenste effect zou hebben. Met haar inzicht en ervaring konden we juiste keuzes maken en is het resultaat beter geworden dan ik verwachtte. Ze heeft o.a. de brochure en het affiche voor de regionale pool van loopbaanadviseurs vormgegeven.

Frans Rewijk, projectleider mobiliteit

 

visitekaartje birgit


Opdrachtgevers

4YoungPeople
a-advies, adviesbureau arbeidsvoorwaarden
Alijd Vervoorn sec
Amsterdam University Press
Apotheek Vitael
BS Audio media
Blue Wave Consulting Company
CVN, Centrale, Vakmensen, Dienstenbond, Metaal, Vervoer
Erik Smithuis
FlexGov
FNV Bondgenoten
Fonds Gehandicaptensport
Gehandicaptensport Nederland
Graafschapcollege
Haastu
Homberjaan uitgeverij
I cut the crap
ICM Opleidingen & trainingen
Kenniscentrum Sport
Kenniscentrum Werk en Vervoer
Lieve Compliance Consulting
Lush
Mannen met plannen
Meerwegen scholengroep Amersfoort
Meijer Personal Finance
Merlijn
Ministeries van LNV, VWS, Verkeer en Waterstaat
Movares
Natura2000
NISB, Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen
NLMoves
NOC*NSF
Onbeperkt Sportief
Peter Koldeweij
RIVM
Sailwise
Scheepswerf de Hoop
Schellart advocaten
September Onderwijs
Special Olympics Nederland
The soundapproach to birding
Uitgeverij de Prom
Universiteit Twente
Universiteit Utrecht
VARA
VO-raad
Vereniging Nederlandse Gemeenten
WASTE
Werken in het westen
Yogacentrum Namasté
YogAnita


Goede doelen

Voor goede doelen kan ik een gereduceerd tarief rekenen.
Goede doelen waar ik voor werk(te), zijn Challenge Day Nederland, Fonds Gehandicaptensport, Sailwise, 4YoungPeople, WASTE, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF en VSO.

 


Non-profit organisaties en zzp-ers

Voor kleine, ideële organisaties en startende bedrijven hanteer ik eveneens een gereduceerd tarief.

 

*Deze website wordt CO²-neutraal gehost.