Website September Onderwijs

  • Website September Onderwijs
  • Website September Onderwijs
  • Website September Onderwijs
  • Website September Onderwijs
  • Website September Onderwijs

September Onderwijs

Ontwerp van de huisstijl en website.
Als beginnende onderneming hadden ze zelf een logo gemaakt. Het logo heb ik geprofessionaliseerd. De website heeft een flinke restyling gekregen. Daarnaast heb ik veel nieuw materiaal voor hun ontworpen.


Specificaties project

• huisstijl
• website
• opleidingsbrochure
• folders, flyers
• mailings en internetbanners
• vouwmap, certificaat, notitiepapier, e.d.
• presentatie Powerpoint

__________

‘In het verleden waren we bang om onze ontwerpen uit te besteden. Zou het wel zo worden, als we wilden? Die vrees is niet uitgekomen. In twee jaar hebben we grote stappen gezet. We hebben mailings, flyers, posters, presentaties en een professionele website. Je luistert goed naar wat we willen en de ontwerpen sluiten goed aan bij onze behoeften. Al met al zijn we heel blij met je! Het is een hele goed match’.

Tom Zomer – eigenaar en trainer SeptemberOnderwijs

__________

In gesprek met Tom Zomer – eigenaar

September Onderwijs geeft cursussen voor docenten in Nederland in het primair, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Tot twee jaar terug gaven ze met z’n tweeën alle trainingen zelf. Ze huurden een zolderverdieping in de binnenstad van Utrecht. Na het flink uitbreiden van hun marktetingactiviteiten hebben ze ondertussen zestien trainers, trainen ze niet meer zelf en zijn verhuisd naar een pand op het Lucasbolwerk.

Tom vertelt: ‘Twee jaar geleden hebben we met een uitdagende marketingstrategie uitgestippeld. Het komt er op neer dat we over 5 jaar marktleider willen zijn in bijscholing binnen het onderwijs, en landelijk bovendien als beste gewaardeerd willen worden door deelnemers.

Tot twee jaar terug deden we alle ontwerpen zelf. We rommelden maar wat in Word. Maar nu we groeien en meer mogelijkheden krijgen, realiseren we ons dat een expert er meer uit zou kunnen halen.
In deze twee jaar hebben we grote stappen gezet. We hebben nieuwe mailings, flyers, folders, presentaties, een scholingsmap en een professionele website. Na de zomer willen we een fysieke brochure met het volledige aanbod binnen het MBO uitgeven. Er zit nu meer structuur in waar we naar toe willen. Het totaalbeeld klopt beter.

Begin dit jaar hebben we bijvoorbeeld met een bonsaiboompje voor schooldirecties een actie gedaan. Aan het boompje zat een kaartje, waarop ik met een bakfiets het boompje persoonlijk bij de schoolleiding afgeef. Het kaartje hangt op veel prikborden en vorige week hebben we onze grootste opdracht ooit gekregen.

Ik zou je zeker aanbevelen. In het verleden waren we bang om onze ontwerpen uit te besteden. Zou het wel zo worden, als we wilden? Die vrees is niet uitgekomen. Je luistert goed naar wat we willen en de ontwerpen sluiten goed aan bij onze behoeften. En je gaat ook in gesprek als je denkt dat het beter kan. Verder ben je altijd goed bereikbaar.

Al met al zijn we heel blij met je! Het is een hele goed match.

Terug naar websites

  /